середу, 12 жовтня 2016 р.

“Судилківські Джмелі” учасники міськрайонного ПЛАСТівського форуму

12 жовтня 2016 року в приміщенні Шепетівського міського центру дитячо- юнацької творчості відбувся міськрайонний форум ПЛАСТу під назвою «Будь тією зміною, яку хочеш бачити у світі!»
Участь у форумі взяли: заступник голови Шепетівської райдержадміністрації Наталія Собчук, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради Наталія Стасюк, методист з виховної роботи управління освіти, молоді та спорту Шепетівської райдержадміністрації Лариса Омельчук, представники крайової пластової старшини Національної Скаутської організації України, пластових осередків Хмельниччини (м. Хмельницький, смт. Теофіполь), військової частини А-3730, засобів масової інформації, окремих навчальних закладів міста та району (Судилківської, Коськівської, Ленковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів), духовенство, громадськість.

Рій «Судилківські Джмелі» був запрошений для участі у форумі. Під час заходу присутні були поінформовані про діяльність Національної скаутської організації України «ПЛАСТ»: куди рухається і чого прагне організація на міжнародному, всеукраїнському та регіональному рівнях; обговорено основні завдання з реалізація Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки згідно з Указом Президента України №580/2015. Цікавим завершенням форуму стало проведення квесту. «Судилківські Джмелі» стали переможцями конкурсних змагань та були нагороджені грамотою.

Немає коментарів:

Дописати коментар