вівторок, 8 грудня 2015 р.

Місячник військово-патріотичного виховання до Дня Збройних Сил Україн

В Судилківській школі І-ІІІ ступенів з 06.11.2015р. по 07.12.2015р. проводилися заходи, присвячені Дню Збройним Силам України: «Живуть герої серед нас».
В рамках місячника парламентом школи було оформлено стенд, присвяченого воїнам-учасникам бойових дій в зоні проведення АТО «Живуть герої серед нас».

Класними керівниками було проведено уроки мужності: «Захистити Україну зможемо завжди» (1-4); «Зростаємо патріотами»(5-8); «Як  треба захищати Вітчизну» (9-11).
У шкільній бібліотеці була організована книжкова виставка «Збройні Сили України».
Вчителями історії проведена бесіда «Суверенітет і територіальна цілісність України».
Вчителем ЗВ  та класними керівниками була проведена екскурсія до військової частини з метою вивчення побуту військовослужбовців і організації вартової служби і бойового чергування.
Перегляд художніх та документальних фільмів: «Хоробрі серця», «На варті Незалежності. Збройні Сили України».
Керівником гуртка «Акварель» організований конкурс патріотичних малюнків «З чого починається Вітчизна».
Класними керівниками 9-11 класів був організований квест на історико-патріотичну тематику «Етапи становлення і розбудови Збройних Сил України».
07.12 відбувся єдиний урок «Захист Вітчизни – обов’язок громадянина» (7-11 кл.), «З повагою і гордістю до захисників Вітчизни» (1-6 кл.).



1 коментар:

  1. Діти - майбутнє України. Вони - її майбутні захисники.Тож корисно уже зараз дізнатися - а що ж таке військова служба, Статут та головне - дисципліна.

    ВідповістиВидалити