четвер, 3 вересня 2015 р.

Відзначення 70-ї річниці завершення Другої світової війни

2 вересня 1945 року офіційно завершалася Друга світова війна – підписано Акт капітуляції Японії.
Ця дата дає можливість оцінити внесок українського народу в її перебіг і завершення війни, підсумувати її масштабні спустошливі наслідки для України, а також винести життєво важливі уроки для нашої держави сьогодні.
З метою гідного вшанування подвигу українського народу, його визначної ролі у перемозі Об’єднаних Націй у Другій світовій війні, висловлення поваги всім борцям проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни, 2 вересня відзначає 70 років від завершення Другої світової війни.
На відзначення завершення Другої світової війни в Судилківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися виховні заходи, з метою сприяти формуванню кожного учня як особистості, що усвідомлює свою належність до Українського народу. Педагогами школи були організовані заходи на таку тематику:1-4 класи «Нам заповідана мужність», 5-8 класи «Історії героїв війни:Ми боролись за українську землю» та 9-11 «Прагнення до свободи – вчора, патріотизм і нездоланність – сьогодні, гідна Україна – завтра».

Немає коментарів:

Дописати коментар