четвер, 11 лютого 2016 р.

Визволення Судилкова від фашистських загарбників

10 лютого відзначається 72 річниця визволення села Судилків від фашистських загарбників. Тож у цей день у школі в 1-11 класах був проведений єдиний урок, присвячений цій пам’ятній даті. Учні разом з вчителями пройшли  історичними стежками визволення села.
Чимало літ спливло з того часу, та пам’ять людська не забуває нічого. Минуть роки, десятиріччя, віки, але ніколи не замовкне слава тих незабутніх днів.

середу, 10 лютого 2016 р.

“Валентинка” для солдата

Лише недавно традиційним стало святкування у нашому суспільстві Дня святого Валентина. Добре те, що це свято стало ще одним приводом показати свою підтримку воїнам, які стоять на сторожі миру на Сході України.
Учні Судилківської ЗОШ І-ІІІ ступенів стали ініціаторами проведення акції «Валентинка для солдата», метою якої є підтримка бойового духу воїнів, зміцнення віри у власні сили і впевненості у непереможності українського народу.

понеділок, 8 лютого 2016 р.

«Уклін тобі, солдате рідного краю»

День визволення Шепетівщини від нацистських загарбників для нас є пам’ятною датою. До цього дня приурочено ряд заходів. Серед них – «Уклін тобі, солдате рідного краю» – урок мужності, проведений 8 лютого 2016 року в Шепетівській центральній районній бібліотеці. Учні 8 та 10 класів Судилківської ЗОШ І-ІІІ ступенів стали учасниками заходу.

понеділок, 1 лютого 2016 р.